Kuparitalo palvelut

Palvelut

Kuparitalo tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kaikki nykyaikaisen toimistokeskuksen palvelut. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. aulapalvelu, ravintola- ja catering-palvelut, neuvottelutilat, sosiaalitilat, suihku- ja pukuhuonetilat, siivous, vartiointi/turvallisuus sekä ympäristö- ja kiinteistöhuolto.

Aulapalvelu

Aulapalvelu palvelee arkipäivisin klo 8.00-16.30
Puh. 050 435 6543
aula@kuparitalo.fi

Aulapalvelu toimii kiinteistössä toimivien henkilöiden ohjaus- ja neuvontapisteenä kaikkien yritysten osalta. Aulapalvelua tuottaa vartiointiyritys, joka vastaa myös kiinteistön vartioinnista.

Aulapalvelun peruspalvelun tehtäviin kuuluu mm. taloon tulevien vieraiden vastaanotto ja opastus, kuriiritavaralähetysten vastaanotto ja ilmoittaminen vastaanottajalle, erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja ilmoittaminen edelleen ja toimitiloihin liittyvien palvelutarpeiden vastaanotto ja edelleen ilmoittaminen

Kiinteistönhoitopalvelut

Kiinteistönhoitopalveluihin kuuluu kiinteistön ja piha-alueiden hoito.

City-Miksa Oy
Huoltoyhtiö vastaa arkisin puheluihin klo 8.00–16.00
Puh. 0400 300 433

Muina aikoina
Puh. 0500 500 770
info@energiahoito.fi

Kiinteistöyhtiön vastuulla on kokonaisuudessaan kohteen kiinteistöhuolto, johon kuuluu kohteen LVISA-tekniikan kunnossapito, kiinteistönhoito ja ulkoalueiden puhtaanapito. Kiinteistöyhtiö on tehnyt kiinteistöhuollon osalta sopimukset kiinteistöhuoltoyrityksen kanssa.

Vikatilanteissa yhteydenotot huoltoyhtiöön.

Ravintola- ja catering-palvelut

CompassGroup Finland Oy
Tarjoilutilaukset hoidetaan erillisellä lomakkeella >
Puh. 040 647 2838
helsinki.keittio@pvo.fi

Kiinteistön ylimmässä kerroksessa toimii henkilöstöravintola, joka toimittaa tarvittaessa kokoustarjoiluja neuvottelutiloihin, saunatilaan sekä vuokralaisten omiin tiloihin. Ravintola vastaa myös yleisten tilojen, kuten neuvotteluhuoneiden ja saunatilojen tilavarauksista.

Siivouspalvelut

ISS Palvelut Oy


Siivousyhtiö hoitaa kiinteistön yleisten tilojen siivouksen

Tiina Kuusisto

Palveluesimies

+358 40 5917961

tiina.kuusisto@iss.fi

Kiinteistöyhtiön vastuulla on kohteen yleisten tilojen siivous. Vuokralaiset tekevät siivoussopimuksen omiin tiloihinsa. Vuokralaisilla on mahdollisuus solmia sopimus oman toimistonsa siivouksesta kiinteistön siivousliikkeen kanssa, kiinteistön etukäteen kilpailuttamilla hinnoilla.

Alueen palvelut

Keskeinen sijainti tarjoaa Kuparitalon vuokralaisille saatavuuden kaikkiin Helsingin keskustan palveluihin.

Kampin kauppakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Kansallismuseo, Musiikkitalo, Finlandia-talo ja Kiasma tarjoavat kulttuuripalveluita joka makuun muutaman sadan metrin päässä Kuparitalolta.