Kuparitalo vapaat toimitilat

Yritykset

Kymppivoima on sähköntuotannon ja -hankinnan omistus- ja asiantuntijaorganisaatio, jonka omistajina ja asiakkaina ovat paikalliset sähköyhtiöt ympäri Suomea.

http://www.kymppivoima.fi

Pakuovelle.com (KD Rent Oy) on yksityinen ja täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, joka tarjoaa laadukkaita pakettiauton vuokrauspalveluita helposti lähestyttävällä ja ammattitaitoisella tavalla. Tavoitteena on olla selkeä markkinajohtaja lyhytaikaisessa pakettiauton vuokrauksessa pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaa myös pk-seudun ulkopuolella. Yrityksessä työskentelee vajaa 20 nuorekasta ja sitoutunutta työntekijää.

https://www.pakuovelle.com

Pohjolan Voima tuottaa sähköä ja lämpöä Suomessa asiakkailleen – laajalle joukolle suomalaisia teollisuus- ja energiayhtiöitä. Osuutemme Suomen sähköntuotannosta on noin 20 prosenttia. Painopisteemme ovat vesivoima, lämpövoima ja ydinvoima.  Vastuullisella toiminnallamme tuomme välillisesti työtä ja hyvinvointia koko Suomeen. Olemme investoineet 2000-luvulla yhteensä 4 miljardia euroa hiilidioksidineutraaliin tuotantoon ja lisäämme määrätietoisesti vähäpäästöisen tuotannon osuutta. Toimimme voimavarat yhdistävällä omakustannushintaisella mankala-toimintamallilla –  taitavasti, rohkeasti, yhdessä.

http://www.pohjolanvoima.fi